Astrele pun în brad veşti bune, bani şi noroc !

BERBEC – Pentru nativii acestei zodii, agitaţia Sărbătorilor pare să le dea mai multă energie ca oricând. Veştilor bune şi surprizelorli se poate adăuga chiar stropul de… noroc la care au visat întregul an. Întâlnirea cu oameniinteresanţi ar putea deschide culoarul unor viitoare proiecte de succes.

TAUR – Nu numai Sărbătorile sunt cele care le oferă Taurilor momente de neuitat! Oportunităţile acestor zile trebuie analizate cu maximă atenţie, fiindcă există riscul de a pierde un culoar important de afirmare, care să se dezvolte şi mai mult în 2019. Cadoul visat de mult timp ar putea sosi chiar acum !

GEMENI – Aveţi probleme de comunicare în relație și în viața profesională. Vorbiți mult, însă înțelegeţi prea puțin. Învățaţi să ascultați cu inima și lucrurile se vor întoarce în favoarea dv. După sarbători puteți începe o nouă relație și apar câștiguri materiale neașteptate.

RAC – Magia Sărbătorilor nu se risipeşte la nicio vârstă şi pentru Raci e mai aproape decât ar fi tentaţi să creadă. Starea de uşoară confuzie pe care o resimt ar trebui să fie risipită cât mai repede posibil, astfel încât să vadă clar şansele reale pe care le au. Se pare că pentru ei perioada Crăciunului va fi cu adevărat cea mai frumoasă din întregul an.

LEU – Bani şi veşti bune, combinaţia perfectă, de care Leii se vor bucura din plin. Stări interioare cu totul noi îi vor face să mediteze ceva mai mult şi la propriile calităţi şi la relaţiile cu cei din jur. O frumoasă şi magică perioadă de sărbători.

FECIOARA – Bucuria Sărbătorilor se împleteşte pe alocuri cu stresul şi oboseala. Dar cu atât mai frumoase par aceste zile. În plus, micile surprize reuşesc să transforme această perioadă
într-una cu adevărat specială. Veşti aşteptate de mai mult timp vin chiar acum şi, din fericire, sunt veşti bune.

BALANŢA– Un amestec de oportunităţi, responsabilităţi şi clipe de sărbătoare le oferă, paradoxal, Balanţelor stări şi emoţii cu totul speciale. Se conturează, chiar din aceste zile, culoare noi de afirmare şi pasiuni mai vechi – unele lăsate în aşteptare – aduc cu ele bucurii cu totul nesperate.

SCORPION – Starea de odihnă şi de relaxare vine la timp ! În micile cadouri dăruite sau primite se regăsesc nu numai bucurii,ci şi noi resurse de a înainte cu mai mult elan în proiectele deja începute şi în a contura altele noi. Unele veşti trebuie privite şi analizate, însă, cu foarte mare atenţie.

SÃGETÃTOR – Zile frumoase şi liniştite! Fără a avea ceva cu totul special, această perioadă aduce echilibrul de care aveaţi nevoie şi ceva mai multă încredere la hotarul dintre ani. Aveţi
momente când vi se pare că puteţi muta şi munţii din loc. E indicat însă să rămâneţi cu picioarele pe pământ, chiar dacă încă credeţi în
Moş Crăciun !

CAPRICORN – Miracolele se întâmplă doar pentru cei care cred în ele. Iar Capricornii care vor crede vor fi cei câştigători ! Aşa că nu puneţi limite visurilor, chiar dacă o doză de echilibru nu strică nici măcar de Sărbători ! Un cadou cu totul neaşteptat vă face aceste zile cu adevărat de vis !

VÃRSÃTOR – O perioadă excelentă, fie şi doar pentru faptul că se va dovedi aproape cea mai relaxantă din cursul acestui an. Schimbări importante se conturează încă de pe acum şi e bine să le analizaţi cu obiectivitate, dar nu cu superficialitate. Păstraţi-vă semnele de întrebare pe care vi le ridică unele situaţii şi încercaţi să le înţelegeţi cât mai exact posibil.

PEŞTI– Sărbătorile par create pentru nativii acestei zodii. Momentele de bucurie, surprizele care nu îi ocolesc, şi un dram de noroc le asigură un sfârşit de an perfect. Nu prea sunt multe lucruri pe care şi le-ar mai putea dori. Iar dacă ar fi ceva mai optimişti ar vedea şi mai clar că timpul lucrează în favoarea lor.