Preşedintele Federaţiei Europene de Lupte (UWW Europe), Ţeno Ţenov, a declarat deschise Campionatele Mondiale U23 de la Bucureşti în cadrul unei festivităţi care a avut loc, marţi seara, la Sala Polivalentă din Capitală, potrivit Agerpres.
Preşedintele Federaţiei Europene de Lupte (UWW Europe), Ţeno Ţenov, preşedintele COSR, Mihai Covaliu, precum şi Henji Hongoya, primarul oraşului Matsudo care va găzdui Satul Olimpic la Jocurile Olimpice din 2020, au primit fiecare câte o plachetă din partea Federaţiei Române de Lupte.
În cadrul ceremoniei de deschidere au fost prezentate ţările participante la cele trei stiluri, iar cei aproximativ 1.500 de spectatori au făcut cunoştinţă cu mascota competiţiei, Acvi.
Campionatele Mondiale de lupte Under 23 au început, luni, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW), Nenad Lalovic, competiţia urmând să se încheie duminică, 18 noiembrie.
România participă cu 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Mondiale de lupte rezervate sportivilor sub 23 de ani.