Marcel Marin

CS Blejoi – CSO Plopeni 2-1 (1-1)

Stadion: „Comunal” – Blejoi. Spectatori: circa 150. Au marcat: Dragomir (35), Vl. Badea (85) / Puiuleţ (10)
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Ghinea, Cl. Stoica, G. Năstase, Dragomir (46 Vl. Badea) – Ruptureanu, I. Dumitru, Rudaru (83 Ursu), Preda – D. Iancu (90 A. Năstase), Lambru (90+3 Anton). Antrenor: Răzvan Vlad.
CSO Plopeni: Marinică – Trică, Filip, Neacşu, Chejnoiu – C. Vlad (24 Anghel), Cocu, Niculescu, Ţînţaru – Cr. Mihai, Puiuleţ (85 Al. Vasile). Antrenor: Iulius Mărgărit.
Avertismente: Rudaru (50), Ruptureanu (66) / Chejnoiu (34).
Au arbitrat: Alin Gheorghe – Andrei Sotir (ambii din Ploieşti), Nicolae Niţu (Scorţeni)
Observator: Cătălin Popescu
Jucătorul meciului: Irinel Dumitru (Blejoi)

Chiar dacă a învins pe CSO Plopeni, Blejoiul a pierdut, la golaveraj, poziţia de lider la finalul turului, lucru care, serios vorbind, nu are, deocamdată, prea mare importanţă, “linie” urmând să se tragă la finalul Ligii A, la vară.
Aşa cum era de aşteptat, duelul cu echipa din Plopeni, disputat pe o vreme rece, cu ceaţă, dar pe un teren bun, a fost unul echilibrat, mai ales că oaspeţii au deschis scorul, prin Puiuleţ, cu o reluare din careul mic, la şutul-centrare a lui Cătălin Vlad, pentru 0-1. Obşnuiţi să revină, lucru care le-a reuşit bine în acest sezon, jucătorii gazdelor au egalat, prin Dragomir (min. 35, 1-1) care a înscris cu capul după o centrare de pe stânga a lui Preda, până în pauză. Apoi, elevii lui Răzvan Vlad au scăpat cu bine la şutul lui Ţînţaru, din lovitură liberă (75), pentru ca, pe final, Vlad Badea, intrat la pauză, să găsească vinclul porţii lui Marinică, pentru 2-1, printr-un şut expediat din lovitură liberă, de la 25 de metri. Iar în prelungiri putea fi chiar 3-1, dacă Marinică nu respingea şuturile lui Ursu, respectiv Ghinea, dar, şi aşa, Blejoiul şi-a asigurat o vacanţă liniştită.