Petre Apostol

CS Aurora Băcioi a debutat în noul sezon competiţional al Diviziei Naţionale de Juniori la categoria U15, obţinând un succes clar, în deplasare. Gruparea prahoveană a obţinut, în vară, medaliile de bronz în Circuitul Naţional la categoria U14, turneul final fiind găzduit chiar de către clubul din Băicoi. În plus, CS Aurora a devenit campioana Munteniei la U14, în campionatul regional, competiţie în care elevii antrenorilor Florin Bonea, Daniel Nainer şi Mihai Ionescu au câştigat 18 dintre cele 19 partide disputate.
În competiţia de la U15, echipa din Băicoi a evoluat pe terenul grupării LPS Constanţa, în primul meci din sezonul 2018/2019 al Diviziei Naţionale de Juniori. Iar CS Aurora a pornit cu dreptul, obţinând o victorie clară, scor 29-5, meciul disputat pe Stadionul „Farul” din Constanţa.
La finalul acestei săptămâni, gruparea prahoveană are programat un nou meci în cadrul campionatului de la categoria U15, dar CS Aurora Băicoi va debuta, totodată, şi în competiţia naţională de la categoria U16.