Petre Apostol

La Satu Mare, au avut loc, săptămâna trecută, Campionatele Naționale de Box pentru cadeți, competiție la care sportivii de la CSM Ploiești și-au adjudecat, în total, cinci medalii. La competiția de la Satu Mare, sportivii secției de box coordonate de antrenorul Titi Tudor au fost însoțiți de Adrian Pîrlogea şi Răzvan Constantin, CSM Ploiești având în concurs zece pugiliști.
Dintre sportivii grupării prahovene, cinci au urcat pe podiumul de premiere, Alexandru Constantin aducând cea mai specială medalie, obținând titlul național la categoria de greutate +90 kg.
În finală a mai ajuns, de la CSM Ploiești, și Claudiu Neagu, în limitele categoriei 54 kg, dar acesta a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, obținând medalia de argint.
Pentru clubul ploieștean au mai punctat Valentin Bârzan (76 kg), Ethan Rahim Aslum (80 kg) şi Alexandru Neagu (56 kg), care și-au adjudecat medaliile de bronz.
Ceilalți cinci reprezentanți de la CSM Ploiești s-au aflat la prima sau a doua competiție de anvergură, oprindu-se în primul tur, aceștia fiind: Florin Barbu (52 kg), Andrei Stoican (38.5 kg), Ştefan Luchian Nicolae (38.5 kg), George Ionuţ Călin (43 kg) şi Eugen Constantin (52 kg).