F.T.

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea a două posturi – ofițeri în domeniul investigării criminalității economice – prin încadrare directă.
Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova din Ploiești, Strada Vasile Lupu nr.60, până joi, 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la acea dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe site-ul:https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/concurs-doua-posturi-de-ofiter-principal-ii-la-biroul-de-investigare-a-criminalitatii-din-mediul-de-afaceri-din-cadrul-serviciului-de-investigare-a-criminalitatii-economice-prin-incadrare-directa-ca-politist.
La nivel național, sunt scoase la concurs, tot prin sistemul ”încadrare directă”, 168 de posturi. Din totalul acestora – conform unui comunicat al MAI – , 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6). Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe site-urile: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale.