Cei care vor ajunge în acest sfârşit de săptămână la Sinaia vor avea surpriza să îi găsească şi pe producătorii și artiștii de la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri. Pe Bd.Carol I, în apropiere de Parcul Dimitrie Ghica, cei interesaţi vor putea descoperi bunătățile naturale ale producătorilor veniți de prin toată țara: brânzeturi, pastramă, cârnați, multe feluri de zacuscă, inclusiv de păstrăv, dulcețuri, siropuri, gemuri, miere și deserturi turcești – baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiușcozi, turtă dulce, covrigi și ciocolată de casă, alune, nuci și caju proaspăt caramelizate.
Se vor putea degusta bunătăți din zona dealurilor Uilei și Habic din Mureș, de la Bascov – Argeş, Fundata – Braşov, Giarmata – Timiș, Brașov, Breaza și Chiuiești – Cluj.
De asemenea, în cadrul târgului târgului vor fi prezentate şi creațiile artistice: decorațiuni și cosmetice naturale din levănțică, tablouri din fir continuu de sârmă, bijuterii din pietre semiprețioase, jucării croșetate, obiecte de decor din hârtie sau pentru care s-a folosit tehnica șervețelului, ceramică pictată manual, articole vestimentare înfrumusețate cu tehnica lânii împâslite sau pictate manual.
Ca la multe ediții de până acum, “Târgul cu Bunătăți și Dichisuri” susține copiii de la Complexul de Servicii Comunitare “Sf. Filofteia Campina”, Centrul Rezidențial de tip familial Brebu, astfel că vor fi expune obiecte de decor realizate chiar de ei, din hârtia de la revistele publicitare, iar sumele strânse le vor folosi pentru a petrece cu toții acest sfârşit de săptămână la Sinaia. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Sinaia.