Din păcate, violenţele în fotbalul judeţean prahovean au început încă din primele etape, nicio rundă nefiind lipsită de evenimente nedorite!
Dacă săptămâna anterioară, un jucător de la Cocorăştii Colţ a lovit antrenorul echipei adverse – Petrolul Băicoi, căruia “i-a rupt nasul”, acum, la meciul dintre Steaua Sângeru și AS Starchiojd, scor 1-5, din Liga B Prahova, arbitrul a căzut victim furiei huliganilor din tribune.
Astfel, tânărul arbitru din Brazi, Bogdan Popișteanu a fost luat la bătaie de spectatori, şi lovit, centralul sunând la 112 prea târziu, astfel că nu a putut fi “salvat” de pumnii şi picioarele încasate! Au scăpat cu fuga… asistenții săi, David Ştefan (chiar nepotul vicepreşedintelui AJF, Theodor Negoiţă, tânărul arbitru având parte şi runda trecută de incidente, el fiind “alergat pe teren” de oficialul CS Câmpina, Mărgărit Ciobotaru!!!) şi Daniel Ioniţă, cei doi alegând o metodă inedită de a scăpa de furia agresorilor – anume au ieșit îmbrăcați în tricourile gazdelor și au plecat fără să fie recunoscuți! Vă daţi seama, aşadar, în ce “stare” erau agresorii…
Observatorul partidei mai sus amintite a fost Mihail Bolgiu, iar Comisia de Disciplină a AJF Prahova urmează să analizeze incidentele și să ia măsuri, “eventual”, în şedinţa de miercuri a Comisiei de Disciplină.