F. T.

În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii prahoveni au fost alertați, prin intermediul Numărului Unic de Urgență “112”, că un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit în zona toracelui, în Piața Aurora – Vest, de către un individ care a fugit.
Oamenii legii l-au prins imediat pe agresorul fugar – un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Strejnicu, care vindea, se pare, lapte, în respectiva piață, și l-au condus la sediul IPJ Prahova, pentru audieri.
Victima – rănită se pare destul de grav în zona toracelui – a fost transportată cu un echipaj de la Salvare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, urmând să fie supusă unei operații chirurgicale.
Potrivit unor surse judiciare, se pare că scandalul, care s-a lăsat cu “vărsare de sânge”, ar fi pornit de la anumite neînțelegeri mai vechi între cei doi, lucru care o să fie stabilit de către anchetatori după audierile agresorului.
Iar printre neînţelegerile luate în calcul de polițiști figurează și aceea că agresorul și-ar fi înjunghiat rivalul din… gelozie.