F.T.

Ieri după-amiază, poliția prahoveană a anunțat că în custodia acesteia se află o geantă cu bani, al cărei proprietar era, încă, necunoscut.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, geanta a fost găsită în Păulești, de către o femeie în vârstă de 81 de ani, care a sesizat imediat oamenii legii în legătură cu acest aspect!
“Sâmbătă, 18 august 2018, polițiștii din Păulești au fost sesizați de către o femeie din localitate, despre faptul că a găsit o sumă de bani într-o geantă aruncată lângă niște tomberoane pentru colectare selectivă. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că geanta nu conținea acte sau documente care să poată duce la identificarea proprietarului”, se precizează în comunicatul oficial al IPJ Prahova.
În acest context, poliția face un apel celui/ celei care a pierdut geanta respectivă de a se adresa polițiștilor din Păulești, la numerele de telefon 0244.224.305/0732 434 029, sau să se deplaseze personal la sediul din Păulești – Calea Unirii nr. 266.
Totodată, persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea proprietarului sunt rugate să informeze poliția, utilizând datele de contact menționate mai sus.
Dar, până la găsirea păgubașului, mai trebuie adăugat ceva: respect pentru femeia care, fără să ezite, s-a dus cu geanta la poliție !