F.T.

Angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova au derulat în zona Pieței Aurora Vest, razii pentru prevenirea și combaterea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, a cerșetoriei, a vagabondajului, precum și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice.
Potrivit unui comunicat de presă al poliției prahovene, “ au fost verificați cinci agenți economici și legitimate 29 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.800 de lei. Totodată, a fost constatată o infracțiune de comercializare de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, în acest caz fiind bunuri însumând 180 de lei”.
În paralel, reprezentanți ai IPJ au desfășurat o razie care a avut drept scop verificarea funcționării sistemelor de securitate la unele obiective economice din Ploiești. Au fost controlate 18 obiective asigurate cu pază fizică și au fost verificați 28 de agenţi de securitate. Doi dintre aceștia au fost găsiți efectuând serviciul în mod neregulamentar (unul, de exemplu, era sub influența alcoolului ).
De asemenea, polițiștii au controlat/vizionat patru sisteme de supraveghere video, iar pentru nefuncționarea corespunzătoare a acestora au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 900 de lei.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentComunicat de presa
Articolul următorVorbe intelepte