Petrolul a debutat fără gol primit (dar nici încasat) în Liga a II-a, după “acomodarea” cu acest al doilea eşalon valoric venind, teoretic, pentru pretenţiile echipei ploieştene şi momentul pentru obţinerea primei victorii. Asta şi pentru că sunt multe atuuri care duc către un meci “la îndemână” – adversara, FC Baloteşti, fiind una modestă, care a fost învinsă şi în meciurile amicale de către Petrolul 52, fără mari probleme (scor 2-0) şi, în liber bplus, se joacă pe un alt teren decât cel obişnuit pentru ilfoveni, care, în baza bunelor relaţii de colaborare cu Concordia, au mutat acest meci pe sinteticul prim-divizionarei din Chiajna!
Mai mult, organizatoarea meciului programat în această seară, de la orele 18,00, FC Balotești, a decis ca intrarea spectatorilor să fi liberă la acest joc, suporterii Petrolului având rezervată o întreagă peluză, undeva la 2.500 de locuri! Pentru a evita eventuala aglomeraţie produsă la faţa locului, tichetele de acces se vor distribui, în mod gratuit, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, precum şi la magazinul oficial al clubului Petrolul, astăzi, în intervalul orar 09:00 – 16:00, fanii organizând şi deplasarea, la preţul de 15 lei (cu autocarul), astfel că, 100%, galben-albaştrii se vor simţi superiori, ca “acasă”, pe terenul din Chiajna!
Revenind la meciul propriu-zis, Baloteştiul a debutat slab în acest sezon, pierzând primul meci, la FC Argeş, scor 2-0, tot în căutarea primului gol din acest sezon fiind şi elevii lui Emil Ursu. Antrenorul echipei noastre, Leo Grozavu, nu va putea conta pe Antoche (accidendat) şi Ciocîlteu (suspendat o etapă), în timp ce Plămadă este incert pentru acest meci, fără ca aceste mici probleme să schimbe în vreun fel statutul de favorită certă pentru Petrolul.