La sfârşitul acestei săptămâni, duminică, 8 iulie, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. După succesul avut cu reuniunea al cărei “punct de rezistenţă” au fost cursele de galop, unde s-au adunat aproximativ 2.000 de spectatori, de data aceasta “reţeta” reuniunii cuprinde alte evenimente hipice, dar fără curse de galop.
Astfel, în afara întrecerilor de trap – 4 la număr, vor fi demonstraţii de sărituri peste
obstacole şi, pentru cei mici, prilejul de a fi plimbaţi de poneiul Calypso, în spaţiul special amenajat în zona tribunelor.
Reuniunea de duminică va fi deschisă – la ora 10.30 – chiar de Premiul Debutanţilor, în care se vor întrece şase cai, va continua cu Premiul Indianul, apoi va propune, de la 11.30, Premiul de Vară – o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani, pe distanţa de 1950 de metri. Evenimentul va fi închis, la ora 12.00, de cursa de viteză a zilei, Premiul Intim. Vor fi aşadar două curse de trap semiclasice, pe lângă Premiul de Vară, ce se va desfăşura conform programului competiţional stabilit încă de la începutul anului, organizatorii reuşind să reprogrameze Premiul Debutanţilor, cursă amânată la data de 10 iunie, din cauza lipsei numărului necesar de cai cu vârsta de doi ani, calificaţi, la acel moment. Ambele întreceri vor beneficia de un fond de premiere de câte 1.800 de lei!