Stadionul din Sântămăria Orlea, județul Hunedoara, a găzduit turneul final al Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, organizat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Fundația Special Olympics.
La acest campionat participă echipe care au în lot 11 jucători (6 sportivi Special Olympics și 5 parteneri, fără dizabilități). Se joacă 7 contra 7 (4 sportivi Special Olympics și 3 parteneri), două reprize de câte 12 minute, pe teren redus.
La turneul final au participat 10 echipe de băieți și 7 de fete, calificate din fazele zonale, în total peste 220 de elevi și profesori întâlnindu-se în faza finală a acestei competiţii, printre care şi echipa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Filipeștii de Târg – Prahova, care a prins ultimul loc al podiumului în competiţia masculină.
Participanții la competiție au primit trofee, medalii, tricouri și mingi din partea organizatorilor, Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 fiind o competiție din cadrul proiectului FRF „Împreună Suntem Fotbal”.

Clasamentul final a fost următorul:
Competiţia feminină:
1. Școala Gimnazială Râmnicelu – Brăila
2. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Suceava
3. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca (în colaborare cu Șc. Gimnazială „Ion Agârbiceanu”)
4. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (în colaborare cu Șc. Gimnazială „Adam Muller Guttenbrunn„ Zăbrani – Arad)
Competiţia masculină:
1. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei – Sălaj
2. Școala Gimnazială Râmnicelu – Brăila
3. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Filipeștii de Târg – Prahova
4. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Drobeta Turnu Severin (Șc. Gimnazială nr. 6 – Drobeta Turnu Severin)