Petre Apostol

După ce a reuşit realizarea eventului cu echipa de volei Tricolorul LMV Ploieşti, în sezonul trecut, muntenegreanul Aleksandar Milivojevic a părăsit gruparea prahoveană, dar a rămas în campionatul României.
„Aga” sosise la echipa din Ploieşti în urmă cu doi ani, aducând un plus de experienţă lotului formaţiei prahovene în al doilea sezon petrecut pe prima scenă voleibalistică a ţării. Jucător pe postul de extremă, Milivojevic a reprezentat un element important în jocul echipei ploieştene, în special în apărare, sportivul muntenegrean excelând, în special, la preluare.
Component al naţionalei din Muntenegru, Aleksandar Milivojevic s-a despărţit de clubul ploieştean, devenind al optulea jucător care pleacă de la Tricolorul LMV dintre cei care au cucerit, în sezonul trecut, atât titlul naţional, cât şi Cupa României. Acesta, însă, va rămâne în campionatul românesc, ajungând la o înţelegere cu SCM U Craiova, trupa din Bănie urmărind să-şi revină după un sezon în care a încheiat doar pe locul al şaselea.
La Craiova, Milivojevic i se va alătura lui Laurenţiu Lică, cel mai valoros jucător român din ultimii doi ani revenind la SCM U din această vară.