Marian Dima

Fotbalistul ploieştean Valentin Lazăr va organiza, alături de brazilianul Eric de Oliveira, un meci caritabil la Mediaș, pe 9 iunie, pentru a ajuta copiii cu probleme neuromotorii!
Lazăr (fost jucător al Petrolului şi Chimiei Brazi) evoluează acum în Qatar, la Al Sailiya, echipă care a încheiat campiontul pe locul 6, din cele 22 de meciuri ale sezonului, mijlocaşul ploieştean evoluând în 18 dintre ele şi înscriind 5 goluri, în contul său fiind trecute şi 9 “assisturi”! Coleg şi prieten cu Lazăr, Eric de Oliveira a jucat tot în ţara care va organiza viitorul Campionat Mondial, la Al-Markhiya Sports Club, după plecarea de la Viitorul, cei doi punând la punct un meci caritabil la Mediaș, pe 9 iunie, pentru copiii cu probleme neuromotorii. Meci după care se va organiza și o licitație de tricouri, mai mulți jucători cu nume donându-și tricoul cu semnătură pentru a-i ajuta pe micuții cu probleme (Ștefan Radu, Ciro Immobile, Lucas și Felipe Anderson, de la Lazio, dar și Chiricheș de la Napoli, Sneijder – actualmente la Al-Gharafa în Qatar, Lobonţ – Roma, Bicfalvi de la FC Ural, Dorin Rotariu, Budescu, în total, strângându-se peste 20 de tricouri cu semnăturile unor jucători importanţi) toate sumele adunate urmând să fie donate la Casa de copii „Pruncul Isus” din Mediaș (n.r. – un centru de recuperare neuromotorie pentru copii).
Intrarea la meciul caritabil (care va reuni mai mulţi jucători cu CV de Liga I) va fi liberă, fiecare spectator al arenei din Mediaş având posibilitatea să doneze o sumă de bani, apoi, va urma licitaţia pentru tricourile celebrităţilor din fotbalul european.