Marcel Marin

Chiar dacă liderul din Liga A Prahova, CS Blejoi, a mers la Coada Izvorului fără mai mulţi jucători, accidentaţi, până la urmă, formaţia lui Răzvan Vlad “a scos-o la capăt”, obţinând un succes important pentru propriul moral, în primul rând, în economia clasamentului, aceste puncte necontând prea mult.
Astfel, echipa oaspete a avut, pe langă mai vechii accidentaţi – Cr. Vasile, Bojoagă, Ir. Dumitru, şi “victime noi”, după meciul din etapa precedentă, de la Brebu, ,,infirmeria” completându-se cu portarul titular – Adrian Gheorghe şi Ruptureanu. În plus, alţi câţiva jucători au intrat in teren cu diverse probleme medicale, Cristi Mihăiţă purtând o cască de protecţie, iar Claudiu Stoica, Vintilă şi Rudaru au “tras de ei” pentru a juca. Adrian Vintilă a fost marcatorul echipei oaspete, cu o dublă. El a deschis scorul după ce a trimis în poartă, din apropiere, o centrare ideală, de pe partea dreaptă, a lui Claudiu Stoica, pentru 0-1. Apoi, gazdele au avut şansa egalării, în min. 36, când Procopianu a trimis un şut-centrare de pe stânga, mingea ştergând transversala. Oaspeţii s-au “liniştit” în min. 58, când acelaşi fost atacant petrolist a înscris cu un şut plasat, după o angajare în adâncime perfectă, din partea lui Vlad Badea. Putea fi 0-3, în min. 88, dar Filip a ratat o lovitură de pedeapsă obţinută de Claudiu Stoica, care a avut o evoluţie foarte apreciată. Şutul lui Filip a nimerit bara, dar nu s-a… supărat nimeni! Parcă era prea mult un scor de neprezentare!

CS Mănești Coada Izvorului –
CS Blejoi 0-2 (0-1)
Stadion: Coada Izvorului. Spectatori: circa 150. A marcat: – / Adrian Vintilă (6, 58).
CS Măneşti: M. Vanghele – Şerban, Lătea, Toma, Gherasim – Cristea (77 R. Dinu), Ungureanu, V. Vanghele (cpt) (86 M. Constantin), Simion – Procopianu, Matei. Antrenor: Marin Nicolae.
CS Blejoi: B. Rădulescu – Cl. Stoica, Iordache, Filip (cpt), Anton (63 D. Badea) – Anghel, Rudaru (90 Aranghelovici), Cr. Mihăiţă (66 Pîrvu), Vl. Badea – Vintilă (85 Ruptureanu), Ghinea. Antrenor: Răzvan Vlad.
Avertismente: Cristea (31)/Anton (31), Rudaru (70)
Au arbitrat: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Alexandru Chioibașu (Adâncata) și Iulian Bălănescu (Plopu). Observator: Constantin Ciocoiu (Băicoi).
Jucătorul meciului: Claudiu Stoica