Marian Dima

Astăzi este programată o etapă intermediară, restantă, anume runda a 23-a, amânată la acel moment din cauza prezenţei selecţionatei judeţene în finala Cupei regiunilor.
După un weekend în care am avut parte de câteva mari surprize în primul eşalon judeţean, liderul – CS Blejoi – nereuşind decât un 0-0 la Brebu, după ce învinsese aceeaşi echipă, cu doar trei zile înainte, cu 11-0 în Cupa României, în timp ce fruntaşele CS Păuleşti şi CSO Văleni au pierdut la Teleajen, respectiv Urlaţi, urmează o etapă în care “meciul zilei” este cel de la Păuleşti, care opune două echipe cu pretenţii de podium: formaţia locală şi CS Băneşti.
Rămâne de văzut cum va gestiona Păuleştiul acest derbi al orgoliilor, în condiţiile în care vine după un eşec incredibil, pierzând la Petrolul Teleajen cu 4-2, după ce a condus cu 2-0! Altă partidă interesantă este cea de la Brebu, unde are loc derbiul local cu CS Cornu, formaţie în revenire de formă, mai ales după întoarcerea lui Mihai Dinu, şi care a reuşit în ultima etapă un success cu 4-0 în faţa Plopeniului!

Iată programul zilei:
marţi, 15 mai, ora 18.00
AFC Brebu – CS Cornu
Unirea Urlaţi – CSO Plopeni
CS Măneşti Coada Izvorului – CS Blejoi
Petrolul 95 Ploieşti – Teleajen Văleni
Tricolorul Breaza – CS Ceptura
CS Păuleşti – FC Băneşti
Petrolistul Boldeşti – Unirea Teleajen
Măgura Slănic – Avântul Măneciu 0-3