Ieri, Biroul Executiv de urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a hotărât reprogramarea etapei cu numărul 23 din Liga A Prahova, care urma să se desfăşoare în intervalul 27-28 aprilie, pentru data de 15 mai 2018 (marţi), orele 18,00.
Decizia a fost luată datorită participării selecţionatei AJF Prahova la finala Cupei Regiunilor, care se va desfăşura sâmbătă – 28 aprilie, de la orele 11,00, la CNAF Mogoşoaia, acolo unde elevii lui Răzvan Vlad şi Mihai Dinu – acesta din urmă speră că va reveni din Iordania exact pentru acest joc – au de apărat trofeul cucerit acum doi ani!
Atunci, adversară a fost Braşovul, acum – echipa similară a Buzăului, una aflată într-o puternică ascensiune, din toate punctele de vedere. Prahova a reprezentat însă „campioana” ultimului deceniu, ca trofee, valoare, imagine, la acest nivel al fotbalului judeţean, imagine care ar fi foarte important de menţinut şi în continuare! Fapt pentru care toţi cei implicaţi în fotbalul judeţean ar trebui să înţeleagă faptul că această echipă reprezintă Prahova, că trebuie ca tot fenomenul fotbalistic, să reprezinte o „echipă”, chiar dacă orgoliile şi ambiţiile au stricat, de multe ori „întregul”.