Liga A Prahova îşi joacă meciurile “la foc automat” pentru a recupera rundele de pauză, din cauza condiţiilor meteo, astăzi fiind reprogramată etapa a XVIII-a, care ar fi trebuit să se dispute acum 10 -12 zile. O etapă în care, “capul de afiş” este meciul dintre CS Blejoi şi Petrolistul Boldeşti, chiar dacă, din punct de vedere al clasamentului, nu se mai pot întâmpla cine ştie ce schimbări, mai ales când vine vorba despre câştigătoarea Ligii A. Joc interesant oricum, un duel al orgoliilor, mai ales că Blejoiul are un singur eşec în acest sezon, chiar în partida tur, de la Boldeşti!
Altă partidă interesantă se anunţă a fi la Văleni, unde, sub ameninţarea pierderii celor trei puncte pentru folosirea unui jucător aflat în stare de suspendare (Nae, în meciul cu Măneciu), Băneştiul are parte de un joc dificil, cu una dintre revelaţiile sezonului – CSO Teleajenul Vălenii de Munte.
Şi meciul de la Plopeni (unde se întâlneau cele două echipe cre au avut arena “Gheorghe Şilaev” drept gazdă în acest sezon – CSO Plopeni şi CS Păuleşti) era unul “de urmărit”, dar el a fost amânat, la solicitarea echipei gazdă!

Iată programul complet al etapei, programată astăzi, de la orele 17:00:
Unirea Teleajen – CS Mănești Coada Izvorului
Unirea Urlați – Petrolul 95 Ploiești
CS Cornu – Tricolorul Breaza
CS Blejoi – Petrolistul Boldești
CSO Teleajenul Vălenii de Munte – AFC Bănești-Urleta
Avântul Măneciu – CS Ceptura
CSO Plopeni – CS Păulești – amânat
AFC Brebu – CSO Măgura Slănic
(nu se dispută)