V. Stoica

Locuitorii comunei Dumbrava vor putea renunța la haznale, pentru că în curând vor avea parte de rețea de canalizare. Ieri, au început lucrările de introducere a canalizării în satul Dumbrava, iar evenimentul a fost unul special. Alături de primarul Marian Apostol, panglica de la inaugurarea lucrărilor a fost tăiată și de soția fostului primar al localității, Nicolae Bunea, decedat în anul 2016, la scurt timp de la realegerea sa în funcția de edil al comunei Dumbrava.

Dumbrava1
În memoria fostului primar, actualul edil, Marian Apostol, a invitat-o pe Maria Bunea, soția celui care a condus administrația locală vreme de patru mandate și care a inițiat proiectul introducerii canalizării, să taie panglica tricoloră la locul demarării lucrărilor, chiar în ziua în care Nicolae Bunea ar fi împlinit vârsta de 73 de ani.
Satul Dumbrava este primul în care va fi introdusă rețeaua de canalizare din comuna Dumbrava, însă stația de epurare aferentă rețelei va deservi – conform declarațiilor primarului Marian Apostol – și satele Zănoaga și Trestienii de Sus.