• Conform ultimelor studii, se pare că persoanele care răcesc iarna au un risc crescut de a face Alzheimer. Totuşi, trebuie ştiut că nu este vorba despre orice virus, ci de H3N2, tulpina care a dus la apariţia răcelii numite Aussie şi care a făcut multe victime în Australia, Marea Britanie şi America în iarna abia trecută. În urma testelor efectuate pe şoareci de laborator s-a ajuns la concluzia că tulpina H3N2 poate afecta memoria pe termen lung, dar creşte şi riscul de a dezvolta depresie, autism şi schizofrenie, potrivit Diva Hair.
  • Eticheta nutriţională a unui produs ne ajută să înţelegem profilul nutriţional al acestuia. Putem afla, astfel, câte calorii ne aduce produsul în cauză, ce cantitate şi ce tipuri de grăsimi conţine, dar şi cât zahăr sau câtă sare vom adăuga dietei noastre consumând acel produs. Toate aceste detalii sunt valoroase, mai ales pentru cei care doresc să aibă o alimentaţie corectă şi echilibrată, însă, fiecare dintre noi ar trebui să înveţe cum să citească şi să înţeleagă eticheta nutriţională, scrie doctorulzilei.ro.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFilmul zilei
Articolul următorTelefoane si adrese utile