Petre Apostol

De mâine până duminică, echipa naţională de ciclism la nivelul juniorilor va participa în cadrul unei competiţii tradiţionale din calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale, care se desfăşoară în Germania, intitulată „Cottbuser Internationale” şi ajunsă la ediţia cu numărul 43.
Sub îndrumarea antrenorului echipei naţionale de juniori, Viorel Grosu, la această competiţie va lua startul şi ciclistul prahovean de la CS Petrolul Ploieşti, Valentin Vasiloiu. Pregătit la clubul ploieştean de antrenorul Constantin Ciocan, sportivul originar din Albeşti Muru este campionul naţional al României la juniori atât la proba de fond, cât şi la cea de contratimp individual, acesta fiind prezent, totodată, şi la Campionatele Mondiale, desfăşurate, anul trecut, la Bergen, în Norvegia.
Alături de Valentin Vasiloiu, în echipa naţională de juniori a României au mai fost convocaţi Ciprian Jitaru (ASC Olimpic Zărnești), Adi Marcu (CS Torpedo Zărnești), Peter Andras Potsa, Szilard Torok (ambii, de la CS Intersport), Adrian Mihai Grigore (CS Otopeni).