Club calificat în Liga Elitelor Under 17, Petrosport Ploieşti a renunţat la închirierea bazei sportive din Strejnic pentru meciurile de pe teren propriu şi va susţine astăzi primul meci din competiţia juniorilor republicani într-o nouă „locaţie” – stadionul din Ciorani!
Petrosportul a „căzut la pace” cu cei de la Ciorani pentru a utiliza stadionul „Ionuţ Trandafir”, într-o primă fază, aceştia din urmă punând la dispoziţie baza sportivă şi cheltuielile organizatorice – mai puţin baremul de arbitraj! Asta, până la vară, când se speră într-un nou parteneriat, mai extins, cu posibila evoluţie a echipei Petrosport în… Liga a III-a!
Până atunci, Voinţa Ciorani – echipa care utiliza stadionul mai sus amintit, s-a retras din Superliga B Prahova, unde ocupa penultimul loc în ierarhie!
La primul joc programat la Ciorani, astăzi, Petrosport joacă în campionatul juniorilor Under 19, grupa a V-a, cu Chindia Târgovişte (ora 14,00), apoi, în Liga Elitelor, pe 17 aprilie, Petrosport primeşte vizita celor de la ACS Regal Sport Club Ferdinand Bucureşti.
De amintit şi că antrenorul Iulian Cojocaru a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru 2 etape, după ce a fost eliminat de către arbitru la meciul cu Juventus Bucureşti, în ultimul meci al ploieştenilor în întrecerea juniorilor republicani!

Fraţii Toader îşi fac Şcoală de Fotbal

Clubul Petrosport va trece printr-o „reformare” a grupelor, după ce Claudiu Toader a decis să se alăture fratelui său – Adrian Toader (fostul jucător al Petrolului s-a aflat la cârma Centrului de Excelenţă de la Tg. Mureş ca antrenor federal), într-un proiect nou, de înfiinţare a unei şcoli de fotbal care să poarte numele celor doi! Astfel, Claudiu Toader va “trage” după el şi jucătorii pe care i-a antrenat, grupa sa de la Petrosport! Nu este exclusă nicio fuziune a Petrosportului cu Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, în acest sens existând o aprobare a Comitetului Director al CSM de negocieri privind preluarea fostului centru de Copii şi Juniori al Petrolului, aflat acum sub tutela Petrosport.