Marian Dima

Astăzi, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”, au loc primele două partide contând pentru Turneul de Elită U19, de la ora 14,30 fiind programată partida Suedia – Ucraina, iar de la ora 19.30 România joacă împotriva selecționatei similare a Serbiei! Ieri, a fost haos, la propriu, cu privire la stadioanele pe care se va desfăşura turneul de calificare U19, pe rând variantele Mogoşoaia, Buftea şi Giurgiu picând, din cauza faptului că delegatul UEFA a stabilit că suprafața de joc nu este practicabilă pe aceste arene.
Astfel, s-a luat hotărârea ca primele partide să se dispute în afara Bucureștiului, Ploieştiul fiind cea mai bună variantă. Astfel, partidele Suedia-Ucraina, de la orele 14.30, respectiv România-Serbia (19.30) se vor juca, ambele, la Ploieşti, accesul suporterilor la meciuri fiind liber, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi procurat de la casieriile stadionului.

Naţionala „mare” a României, antrenament pe „Ilie Oană”

turneu b bumbPrima reprezentativă a ţării noastre pregăteşte meciurile amicale cu Israel (sâmbătă, în deplasare) şi Suedia (săptămâna viitoare, marţi, la Craiova), staff-ul Naţionalei întâmpinând mari dificultăţi în a urma programul stabilit pentru antrenamentele din ţară, din cauza problemelor meteorogice.
După ce luni s-au antrenat pe un teren sintetic, ieri, elevii lui Cosmin Contra au ajuns la Ploieşti, stadionul “Ilie Oană” găzduind antrenamentul de dimineaţă al primei reprezentative. Chiar dacă a nins destul de mult şi la Ploieşti, s-au făcut eforturi pentru ca terenul să se prezinte în condiţii cât mai bune, Cosmin Contra reuşind să bifeze un antrenament “reuşit şi complet”.
Contra a fost şi oaspetele celor de la Petrolul, care, după antrenament, l-au invitat în magazinul oficial al clubului, acesta primind un tricou “varianta 2018” din partea lui Mircea Dridea şi Cristi Vlad.