Italianul Mario Balotelli, atacantul echipei franceze de fotbal Nice, care este foarte aproape de o revenire la echipa naţională a ţării sale, a afirmat că motivul revenirii sale la cea mai bună formă îl reprezintă o viaţă de familie armonioasă, informează AFP, preluată de Agerpres.
Balotelli ar urma să fie convocat sâmbătă la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Argentina şi Anglia. Într-un interviu acordat postului de radio Italia Uno, atacantul lui Nice a precizat motivele revenirii sale la cel mai înalt nivel.
„Am mai puţine accidentări decât înainte, joc mai bine. Secretul meu nu se află în muncă. Secretul meu este liniştea pe care am găsit-o acasă, alături de Clelia”, a declarat el în cadrul emisiunii Tiki Taka.
„Iubesc echipa naţională şi mi-aş dori să revin. În trecut, Conte a avut dreptate să renunţe la mine pentru că nu eram suficient de bun. Dar nu am înţeles de ce Ventura (Giampiero, selecţionerul Italiei) nu m-a chemat”, a mai spus el. Italia va întâlni Argentina pe 23 martie la Manchester şi Anglia la Londra pe 27 martie.