Petre Apostol

Astăzi, începând cu ora 10:00, cele două echipe din Campionatul Naţional de popice la feminin care activează în sala clubului Conpet, anume Conpet Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti, vor încheia faza preliminară a competiţiei.
Campioana en-titre Conpet Petrolul urmăreşte să-şi revină cu un succes, după ce a pierdut prima confruntare din acest sezon, pe terenul vicecampioanei Electromureş Romgaz Târgu Mureş, scor 3-5, echipă pe care ploieştencele o învinsese pe teren propriu, cu scorul de 6-2. În meciul direct din tur, dintre Conpet Petrolul şi Rapid, în care gazde au fost sportivele echipei bucureştene, jucătoarele ploieştene s-au impus într-o manieră categorică, scor 7-1, şi la o diferenţă de aproape 100 de popice doborâte în plus. Atunci, Luminiţa Dogaru a realizat cel mai bun rezultat al meciului, cu 556 de popice doborâte, fiind urmată de colega sa de echipă, Nicoleta Trifan, cu 528 popice doborâte.
Totodată, după meciul echipei senioare, pe pistele sălii Conpet vor evolua şi junioarele grupării ploieştene, care vor întâlni pe Electromureş Târgu Mureş, într-un meci restanţă din campionat.