V.S.

Ion Cristoiu este primul jurnalist român care a reușit să realizeze un interviu video – față în față – cu fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță, după plecarea acestuia în Serbia, la finalul anului 2016.
Cotidianul “Evenimentul Zilei” va da publicității atât video, cât și în ediția tipărită, miercuri, potrivit directorului ziarului, Dan Andronic, prima parte a interviului cu Sebastian Ghiță, realizat de reputatul om de presă Ion Cristoiu.
Ieri, evz.ro anunța că în acest interviu – care se va întinde pe durata a patru ore -Sebastian Ghiță va continua dezvăluirile despre statul paralel.
„Ca unul care a participat, în calitate de producător, la realizarea acestuia (n.n. – a interviului) vă pot spune că Ion Cristoiu a reușit să obțină câteva dezvăluiri senzaționale, care vizează jocurile din culisele politicii românești, dar și cea mai dorită confirmare a afirmațiilor pe care Sebastian Ghiță le-a făcut înainte să plece. Am fost acolo, am văzut și auzit ceea ce s-a spus, este extrem de important să afle cât mai multă lume. O mare parte din neadevărurile vehiculate în ultimele luni se vor lămuri. Bineînțeles că ne așteptăm la atacuri din partea caporalilor de presă, dar nu numai”, a anunțat ieri directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic.