Petre Apostol

Sâmbătă, la sala de sport a Liceului „Mircea Eliade” din Bucureşti, reprezentanţi de la 50 de cluburi sportive din ţară s-au luptat pentru medaliile puse în joc la Campionatul Naţional de Freestyle Kickboxing. Dintre cei 509 sportivi care au concurat, s-au remarcat în mod deosebit şi luptătorii prahoveni de la Clubul Sportiv „Ambiţia Mădălin” şi CS Măneşti 2013.
Clubul Sportiv „Ambiţia Mădălin” a participat cu zece sportivi, pregătiţi de antrenorul Mădălin Tănase, precum şi de Ana Maria Crăciun şi Adriana Panait – în calitate de instructori, reuşind să obţină şapte medalii, în total, dintre care trei de aur şi câte două de argint şi de bronz. Titlurile naţionale din tabăra prahoveană au fost cucerite de către Alina Cibi, Elena Panait şi Iulian Păun, primele două fiind, totodată, componente ale lotului României.
9-bDe asemenea, de la clubul prahovean au mai fost foarte aproape de medaliile de aur Diana Ducu şi Ana Maria Ducu, sportive care au urcat, în cele din urmă, pe a doua treaptă a podiumului de premiere.
Pe podium s-au aflat şi sportivii Ştefan Bucică şi Ştefan Andrei, care au obţinut medaliile de bronz.
La campionat au mai participat şi trei sportivi de la secţia de kickboxing a Clubului Sportiv Măneşti 2013, antrenaţi de Mădălin Tănase şi Dorin Paraschiv (instructor), toţi reuşind să obţină medalii. Cea mai strălucitoare medalie dintre reprezentanţii clubului din Măneşti a fost cucerită de către Ştefan Bundă, care a devenit campion naţional.
La un pas de titlu au fost şi Florin Tudor Duţă şi Bianca Duţă, ambii fiind componenţi ai lotului naţional, aceştia obţinând medaliile de argint la ediţia actuală a campionatului.
De menţionat că antrenorul Mădălin Tănase a fost premiat pentru activitatea de dezvoltare a acestui sport chiar de către preşedintele federaţiei, Adrian Dejanu.