Marcel Marin, Bogdan Chitic

În ultimele minute ale jocului amical disputat de campioana turului în Liga A Prahova, CS Blejoi, în compania divizionarei a IV-a ialomițene, Viitorul Axintele, săptămâna trecută, la Parcul Municipal Vest, pe teren și-a făcut apariția, în garnitura oaspeților, și președintele echipei, Marian Ioniță.presedintejucator b
În vârstă de 65 de ani, omul care asigură bunul mers al lucrurilor în birourile clubului este o prezență constantă pentru formația pe care o prezidează. La o vârstă la care mulți alții renunță chiar și la antrenorat, preferând să se dedice altor activități, Marian Ioniță își face deseori simțită prezența pe „dreptunghiul verde” în ultimele minute ale jocurilor disputate de Viitorul Axintele în întrecerea județeană. Atacant de meserie, președintele ialomițenilor încearcă să se facă util echipei și să nu stârnească amuzamentul mult mai tinerilor săi adversari, marea majoritate putându-i fi chiar nepoți, dacă aruncăm o privire asupra vârstei din buletin. La fel s-a întâmplat și în finalul jocului cu CS Blejoi, disputat pe terenul sintetic de la Parcul Municipal, atunci când Marian Ioniță (65 ani) s-a „întâlnit” pe aceeași parte a terenului cu Ștefan Anton (18 ani), dar și cu portarul Daniel Pană (14 ani), care i-ar putea fi nepoţi!!!
După jocul încheiat nedecis, scor 2-2, în compania liderului Ligii A Prahova, președintele ialomițenilor s-a întreținut preț de câteva minute bune cu omologul său de la CS Blejoi, fostul mare arbitru ploieștean Gheorghe Biziniche, cei doi fiind de altfel … colegi de generație.