În „foile” prezentate consilierilor locali înaintea votului privind bugetul pentru anul 2017 la capitolul „premii pentru cursele de pe Hipodromul Ploieşti” este trecută suma de 100.000 de ron – anume 75.000 de ron, sumă aprobată, până la urmă, pentru anul în curs şi restanţe de acum un an – diferenţa.
În acelaşi buget este inclusă şi suma de 50.000 de ron – „deplasări în ţară” , care era prevăzută pentru efectuarea unor cursuri de perfecţionare şi în cazul cărora s-a luat decizia de a se efectua „pe plan local”, anul acesta, dar, se vor plăti cele de anul trecut… Litoral, Dunăre, băi termale… .
Iar la capitolul „investiţii”, sigur se va mai tăia, la nevoie, de peste tot, pentru că, în bugetul aprobat, nu există prevedere pentru litigiile existente, care vor fi pierdute. Chiar ar putea să fie nevoie de bani mai mulţi decât sunt prevăzuţi pentru activitatea în sine! În plus, plata reeşalonării restanţelor bugetare, altă sumă foarte importantă, vitală chiar, va fi greu de „ţinut la zi”. De sport, ce să mai zicem?