Bogdan Chitic

O veste tragică a lovit boxul ploieștean, și nu numai, cu doar câteva zile înaintea trecerii în noul an. După decesul celui care a fost Viorel Soroceanu, campion național și antrenor emerit în lumea pugilistică din țara noastră, a venit rândul unei foste tinere speranțe tricolore să ne părăsească. În seara zilei de 28 decembrie, Georgian Tudor (22 ani) și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină petrecut la Cocorăștii Colț.
Crescut de maestrul Titi Tudor, sub comanda căruia a cucerit două medalii de bronz, una la Campionatul European de cadeți de la Balaton (Ungaria, 2011) și o alta la Campionatul Mondial de la Almaty (Kazahstan, 2013), Georgian Tudor a fost ultima dată legitimat la CSM Ploiești, renunțând la sportul cu mânuși, în urmă cu doi ani. Georgian Tudor a fost coleg, pentru o bună perioadă, cu „vikingul” Amansio Paraschiv, campionul ploieștean fiind primul care a răspândit tragica veste, prin intermediul unei rețele de socializare.
Fostul boxer se afla la volanul mașinii în momentul producerii accidentului, toți ceilalți șase pasageri din autovehicul scăpând cu viață, dar alegându-se cu leziuni grave.