Petre Apostol

Federaţia Română de Judo a aprobat componenţa loturilor naţionale în acest sezon competiţional, pentru toate categoriile de vârstă. Printre sportivii nominalizaţi să reprezinte România în 2018 se regăsesc şi doi judoka de la CSM CFR CSŞ Ploieşti: Cătălina Şchiopu şi Antonio Minigote.
Născută la 7 august 1998, Cătălina Şchiopu (în foto, alături de antrenorii de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, Gheorghe Savu şi Mihai Trandafirescu) concurează, din 2015, la categoria 52 kg, reprezentând una dintre sportivele de perspectivă ale României. Aceasta are, în palmares, o medalie de bronz la Cupa Europeană pentru juniori, obţinută anul trecut, la Arad, fiind de trei ori pe a treia treaptă a podiumului la Naţionalele de juniori, bifând, totodată, şi două medalii de argint la cadete.
Cătălina Şchiopu a fost inclusă în lotul naţional de tineret şi junioare, care va fi condus de profesoara Gianina Andreica.
În privinţa lui Antonio Minigote, acesta este născut în data de 12 noiembrie 2001, fiind selecţionat în lotul naţional de cadeţi, coordonat de antrenorul Dragoş Bolbose.
Sportivul ploieştean a evoluat, deja, pentru România în competiţii internaţionale, obţinând, în 2016, medalia de bronz la o Cupă Europeană de cadeţi, desfăşurată la Cluj Napoca. De anul trecut, acesta participă la categoria 55 kg.