Liderul Ligii A Prahova, CS Blejoi, are o săptămână fructuoasă în perspectiva returului. Desprinsă în câştigătoare a primului eşalon judeţean, fără mari emoţii cu privire la participarea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, echipa antrenată de Răzvan Vlad a reuşit să-şi completeze lotul cu încă un fotbalist, după revenirea lui Theo Bojoagă, acum fiind transferat Bogdan Rădulescu.a semnat29
Experimentatul portar, fost divizionar secund, cu care tehnicianul Răzvan Vlad a mai lucrat şi la defuncta Chimia Brazi, era „liber”, după ce se formaţia CS Păuleşti renunţase la serviciile sale. Rădulescu a fost imediat ofertat de către CS Blejoi, care caută o „dublură” pentru titularul Adrian Gheorghe, cele două părţi parafând oficial înţelegerea.
În plus, Blejoiul este foarte aproape de a rezolva şi „problema” atacantului, Adrian Vintilă – jucător care a evoluat la Petrolul în sezonul trecut şi în prima parte a campionatului Ligii a III-a – fiind aproape de a semna şi el cu Blejoiul, echipă care mâine susţine şi primul amical din 2018, în compania formaţiei CSC Berceni, ocupanta locului doi în clasamentul la zi al Superligii Prahova.