Marcel Marin, Bogdan Chitic

Așa cum se obișnuiește în această perioadă a anului, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, mai multe echipe din fotbalul prahovean au organizat banchete în județ. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, la o cochetă pensiune din Provița de Sus, majoritatea fotbaliștilor de la AS Muntenii Câmpina – locul secund în seria Sud a Ligii B Prahova, a serbat finalul primei părți a sezonului, alături de partenerele lor.
Cu această ocazie, s-a tăiat și tradiționalul porc de Crăciun, mesenii, în frunte cu antrenorul Gabi Tismănaru, delectându-se, ulterior, cu apetisantele șorici și țuică fiartă. La acțiunea de final de an a „muntenilor” au participat aproximativ 20 de jucători și persoane din staff-ul echipei, președintele Geremio Dinică declarându-ne următoarele: „Obiectivul echipei noastre nu este neapărat promovarea, dar nu ne vom da la o parte, dacă va fi cazul, în lupta cu Sportul Câmpina, liderul întrecerii, și, totodată, cealaltă formație din localitate”.tot 2
Tot de o petrecere similară au avut parte și jucătorii colegei de serie a câmpinenilor, AS Muntenia Blejoi, care au sărbătorit în localitate. La evenimentul celei de-a doua echipe a comunei de lângă Ploiești, unde au fost prezenți doar o parte dintre componenții lotului, „căpitanul” Vladimir Nica a subliniat: „Aștept din partea întregii formații un retur de campionat mai consistent, aproape de valoarea actuală a lotului. De asemenea, sperăm să înregimentăm câțiva jucători tineri care să aducă un plus de valoare și să pună umărul la urcușul echipei, în clasament”.