Marian Dima, Marcel Marin

A devenit tradiţie, an de an, ca la final de sezon, arbitrajul prahovean să-şi organizeze propria petrecere, cavalerii fluierului din judeţul nostru având parte, din nou, de o serbare pe cinste, într-un cadru elegant, ca de fiecare dată, momentul de vârf fiind reprezentat de acordarea premiilor anuale, Comisia Judeţeană de Arbitri – „Doctor Emil Vlaiculescu” având destule motive de satisfacţie în anul 2017.

premii arbitraj2An în care, forul condus de către Marian Deaconu a dat cel mai bun candidat din ţară la examenul de promovare în Liga a III-a, asistentul Bogdan Mociorniţă fiind primul clasat la concursul organizat de către Comisia Centrală de Arbitri, dintre cei aproximativ 100 de participanţi. Tot în 2017, arbitra „importată” din Dâmboviţa, Cristina Părăluţă a „prins” lista FIFA, în premieră, de la Maria Pătraşcu – cea care a fost prima femeie de la noi în elita arbitrajului european, nicio altă arbitră din cadrul CJA Prahova nemaireuşind această performanţă.

premii arbitraj3De asemenea, a fost un an în care judeţul nostru a revenit pe „harta Ligii I”, la nivel de arbitri -asistenţi, Valentin Dumitru reuşind să se „stabilizeze” în lotul celor mai buni tuşieri din România – cei care activează în primul eşalon. De altfel – pentru „Colina”, premiat în cadrul galei desfăşurată la Complexul „Ana Maria Pop”, premierea a venit exact la o zi după ce oficiase pe arena „Ilie Oană” în meciul Juventus Bucureşti – Astra, scor 0-1, la una dintre linii.
Comisia CJA Prahova – compusă din Marian Deaconu, Constantin Safta, Mihail Ionescu, Iulian Giuran, Marian Popa, i-a avut alături şi pe primii doi oficiali ai AJF Prahova – preşedintele Silviu Crângaşu şi vicele Theodor Negoiţă.

premii arbitraj4
Iar petrecerea nu a fost lipsită de momente plăcute, inedite, unul dintre arbitrii din lotul judeţean, tânărul David Ştefan – chiar nepotul vicelui AJF – susţinând un frumos moment artistic, pasiunea sa pentru muzica de petrecere aducându-i aplauze generoase din partea colegilor arbitri.

Premianţii CJA Prahova

Amorăriţei Mihai – cel mai bun arbitru din Prahova în anul 2017
Dumitru Valentin – cel mai bun arbitru asistent
Mociorniţă Nicolae Bogdan – cel mai bun rezultat la examenul de promovare în lotul Ligii 3
Părăluţă Cristina – arbitru internaţional, accederea pe lista FIFA
Zahiu Dumitru – cel mai bun arbitru din Lotul Judeţean
Gruia Gabriel – premiul pentru perspectivă în arbitraj
Lefter Cristian Gabriel – pentru cariera de arbitru, la împlinirea a 20 de ani în arbitraj.
Cosma Anton – premiu pentru observator al activităţii de arbitraj