Bogdan Chitic, Marian Dima

Penultima etapă a sezonului de toamnă în cel mai important eșalon al fotbalului județean începe astăzi, la Boldești, unde fosta divizionară a III-a, Petrolistul, primește, de la ora 14:00, vizita Unirii Urlați. Formația pregătită de Marian Ilie este singura de pe podium care a reușit să câștige etapa trecută, scor 3-2, pe terenul celor de la CS Mănești Coada Izvor, după un gol marcat în prelungiri, și pare să fi trecut peste perioada nefastă de la jumătatea turului, şi în partida de astăzi elevii lui Marian Ilie pornind drept favoriţi.
În alte partide, liderul CS Blejoi are nevoie de doar un punct în deplasarea de la Văleni pentru a-și asigura prima poziție la finalul turului, cu o etapă înainte de final, în vreme ce campioana din urmă cu două sezoane, CS Păulești, speră să continue pe același trend pozitiv și după jocul cu formația din Mănești.
Fără doar şi poate, chiar meciul de la Văleni poate primi statutul de „derbi al penultimei etape”, un alt „clasic” al Ligii A fiind şi duelul de duminică, de la Măneciu, dintre Avântul şi CSO Plopeni.
Mai jos, vă prezentăm programul etapei a XIV-a din Liga A Prahova:
Astăzi, ora 14:00:
Petrolistul Boldești – Unirea Urlați
Mâine, ora 11:00:
CSO Teleajenul Vălenii de Munte – CS Blejoi
ora 14:00:
AFC Bănești-Urleta – AFC Brebu
Tricolorul Breaza – Petrolul 95 Ploiești
CSO Măgura Slănic – Unirea Teleajen
Duminică, ora 11:00:
Avântul Măneciu – CSO Plopeni
CS Ceptura – CS Cornu
CS Păulești – CS Mănești Coada Izvorului.