CS Blejoi a încheiat prima parte a campionatului Ligii A Prahova pe locul unu, liderul întrecerii județene onorând cu un rezultat pe măsură postura fericită –un succes cu 5-2 în fața celor de la Avântul Măneciu. Elevii lui Răzvan Vlad vor lua însă vacanță după ce vor reprezenta (o parte dintre ei) județul Prahova la returul Cupei Regiunilor, contra selecționatei similare din Harghita, apoi, cu un amical de gală împotriva Petrolului.

Scandal la Brebu

Tot în ultima etapă, din păcate, au fost și evenimente nedorite, AFC Brebu fiind în prim-plan, negativ, cu un nou scandal, centralul Ionuț Neagu și un jucător al oaspeților, de la Petrolistul, fiind loviți în jocul încheiat cu succesul ”Boldeștinei”, scor 1-0 (asupra acestui subiect vom reveni pe larg în ziarul de mâine, când vom publica și diagrama completă a etapei)!
De remarcat și succesul celor de la Cornu, în derbiul local cu CS Bănești, scor 1-0, ultima rundă aducând și două victorii cu 6-1, în contul ”vicecampioanei de toamnă” – CS Păulești – și cel al Plopeniului.

Iată rezultatele ultimei etape din 2017:
CS Blejoi – Avântul Măneciu 5-2
AFC Brebu – Petrolistul Boldești 0-1
Petrolul 95 – CSO Măgura Slănic 4-0
CSO Plopeni – CS Ceptura 6-1
CS Cornu – AFC Bănești 1-0
CS Mănești – Coada Izvorului 1-2
Unirea Urlați – CS Păulești 1-6
Unirea Teleajen – CSO Văleni 0-2