• Cauzele durerii hemoroidale pot fi diverse de la o constipaţie sau o diaree cronică, surplus de kilograme, ridicarea de greutăţi sau chiar şi sexul anal. Potrivit healthline.com, există şi cazuri în care o dată cu înaintarea în vârstă apare o slăbiciune la nivelul canalului anal sau al sfincterului şi astfel hemoroizii sunt mai mult decât favorizaţi să apară. În plus, şi excesele pot contribui din plin la această problemă şi aici e vorba despre alcool, tutun, cafea, sedentarism sau chiar şi cazuri genetice, potrivit Click pentru femei.
  •  Apa caldă cu lămâie dimineaţă a devenit o regulă de bază în diete, însă această băutură foarte acidă poate eroda smalţul din dinţi. În general, citricele erodează la nivel microscopic smalţul, producând microcavităţi în care se depun substanţele colorante, scrie doctorulzilei.ro.
  •  Exerciţiul fizic practicat de trei ori pe săptămână scade riscul de a suferi de depresie cu 19%, concluzionează un studiu al University College London. Cercetătorii au descoperit că oamenii activi au un risc mai mic să facă depresii decât cei sedentari. Nu mai pierde timpul! Cu cât amâni mai mult să faci un lucru pentru că ţi-e teamă sau lene, cu atât mai mult vei fi stresată pe măsură ce se apropie termenul limită. Relaxează-te ascultând muzică sau făcând sport. Apoi, termină treba la timp şi cu siguranţă te vei simţi mai bine, potrivit Libertatea pentru femei.
  •  Dieta joacă un rol important în determinarea sănătăţii ochilor. Specialiştii recomandă unele alimente esenţiale pentru păstrarea unei vederi optime o perioadă cât mai lungă. Morcovii au vitamina A şi beta-caroten, ambele sunt bune pentru retină. De asemenea, ele ajută suprafaţa ochiului, protejează împotriva daunelor provocate de soare. Spanacul conţine numeroase substanţe nutritive, cum ar fi vitamina A, zeaxantina şi luteina. Ouăle conţin vitamina A, luteină, zeaxantină şi zinc, toate acestea fiind esenţiale pentru sănătatea ochilor. Protejează corneea, reduc şansele de a avea probleme grave legate de vedere şi contribuie la sănătatea retinei, potrivit Adevărul.