După ce a “pierdut” punctele câştigate pe teren, contra celor de la Titu, după retragerea dâmboviţenilor din campionat, “satelitul” Astrei a reuşit să recupereze puţin în clasament, printr-un nou rezultat pozitiv, al treilea la rând, remiză în deplasarea de la Domneşti.
Un meci disputat, între două echipe tinere, chiar foarte tinere – cazul Astrei, care a folosit trei titulari născuţi în anul 2000, unul dintre aceştia, internaţionalul de juniori Radu Chiric, devenind golgheterul echipei, prin golul marcat în acest meci, unul în care “satelitul” nu a avut niciun fel de ajutor de la prima echipă.
S-a jucat din toate puterile, de ambele părţi, pe o vreme vitregă – frig şi vânt, până la urmă rezultatul final fiind unul just, care mulţumeşte şi… nemulţumeşte, în aceeaşi măsură, ambele tabere.
Gazdele au deschis scorul la o eroare colectivă a defensivei astriste, Ioniţă şi portarul Nedelcovici având “procente” la reuşita lui Dumitrescu, din primul sfert de oră al jocului, pentru ca Radu Chiriac să egaleze dintr-o lovitură liberă, înainte de pauză.
În partea secundă, gazdele au avut o bară, dar, pe final, Astra 2 a fost privată de câteva decizii favorabile, tânărul arbitru Adrian Frăţilă fiind “depăşit” în unele momente de presiunea venită din tabăra gazdelor, unde antrenorul Virgil Andronache a dat indicaţii din tribună, în timpul meciului, şi din cabine la pauză şi la încălzire, chiar dacă “se spune” ar fi fost suspendat!
De menţionat şi că situaţia hilară de la stadionul din Domneşti continuă, tribuna neprimind avizul ISU de mai bine de un an (deşi nu pare a avea probleme deosebite), astfel că specatorii stau prin spatele gardurilor, pe câmp!

Viitorul Domneşti – Astra II: 1-1 (1-1)

Stadion: Domneşti. Spectatori: circa 50. Au marcat: Dumitrescu (13) / R. Chiriac (42)
Domneşti: Vâlceanu – Buliga, Rădulescu, M. Tudor (56 A. Iordănescu), Dumitrescu – Piciu, Paţurcă (26 Fărâmă), Paraschivoiu, Dobrescu – Cârjan, L. Andronache. Antrenor: Virgil Andronache.
Astra II: Nedelcovici – Pahonţu (cpt), M. Popescu, Nicorescu, F. Ioniţă – Banu, Chiriac, Şerban (60 Vîrtej) – Culda (75 I. Ilie), Khalil (82 A. Ioniţă), Găvîrliţă (60 Dr. Gheorghe). Antrenor: Marius Măldărăşanu.
Avertismente: Rădulescu (40), D. Cârjan (după terminarea jocului) /Khalil (40), Chiriac (75)
Au arbitrat: Adrian Frăţilă (Buzău) – Mihai Martinescu (Buzău), Andreea Sava (Mărăcineni – Buzău).
Observatori: Roxana Toma, Irina Mîrţ (Bucureşti).
Jucătorul meciului: Radu Chiriac (Astra 2).