V.S.

Printre drumurile naționale pe care a fost nevoie de intervenția utilajelor cu materiale antiderapante s-a aflat și DN1A, în zona Cheia, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Astfel, conform datelor furnizate de CNAIR, drumarii au acționat în zonele afectate de fenomenele meteorologice pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) și pe DN 1A (Cheia) cu cinci utilaje cu care s-au răspândit cinci tone de material antiderapant.
Reprezentanții CNAIR au atenționat, pe de altă parte, participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER,
@CNADNR.