V. Stoica

În ediția din această seară a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, difuzată de postul de televiziune Antena1 în fiecare sâmbătă, ploieșteanul Cezar Ouatu va avea o reprezentație de zile mari, însoțit fiind de orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din orașul său natal. Astăzi, Cezar se va transforma în celebra soprană Monserrat Caballé, un moment emoționant atât pentru el, cât și pentru cei care îl vor urmări. De altfel, Cezar Ouatu va interpreta acest moment și în memoria tatălui său, fost membru al orchestrei simfonice a filarmonicii ploieștene. “Pentru tine, tată … Știu că, undeva, de acolo de sus, ești mândru tare și te vei uita la acest moment închinat ție !!! Mulțumesc #TeCunoscDeUndeva, #Antena1 și Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești pentru realizarea acestui moment artistic unic și emoționant !!!”, a scris pe pagina sa oficială de facebook Cezar Ouatu.
Și reprezentanții Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești au dezvăluit câte ceva din pregătirea acestui moment impresionant din cadrul emisiunii postului tv Antena1: „Colegul nostru se va transforma în celebra soprană Monserrat Caballé, întregul moment artistic dedicându-i-l tatălui său. <Dedic acest moment tatălui meu, care odată era la flaut, în această orchestră și care acum, cu siguranță, zâmbește dintr-un colț de cer>, a povestit Cezar, care și-a amintit, cu nostalgie, cum a crescut pe holurile filarmonicii ploieștene. Despre transformarea pe care a suportat-o pentru a-și întruchipa personajul, Cezar a recunoscut că a fost una dificilă”.
Cezar Ouatu a avut ocazia să o cunoască personal pe Monserrat Caballé, în urmă cu 13 ani, când a participat la Festivalul internațional de canto “Monserrat Caballé”, de la Zaragoza, la vremea respectivă fiind student la Conservatorul din Milano.
Sursa foto: antena1.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMoment de răscruce
Articolul următorLa foc automat !