• Somonul, macroul şi heringul sunt cunoscuţi pentru faptul că scad riscul de arteroscleroză, care este un factor major în dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Este recomandat să se mănânce peşte de cel puţin trei ori pe săptămână. În plus, peştele se află în primele rânduri ale listei cu alimentele care previn atacul de inimă. Datorită conţinutului ridicat de fibre, prin consumul fulgilor de ovăz este redus nivelul colesterolului rău şi este îmbunătăţită digestia, potrivit Click.
  • Lipomul reprezintă o creştere în exces a celulelor grase şi se găseşte între piele şi muşchi. Lipomul nu este o formă de cancer şi nu se poate transforma în cancer. Acesta apare, de cele mai multe ori, în zona pieptului, a gâtului, în zona superioară a picioarelor, a braţelor şi la subraţ, însă nu este exclus să apară şi în alte zone ale corpului. La atingere, aceste umflături se pot mişca pe sub piele, fără a cauza durere. Lipomul este adesea descoperit la persoanele de vârsta a doua. De obicei, nu este nevoie de un tratament, precizează Diva Hair.
  • Dacă simţiţi o amorţeală în braţ, picior sau faţă, trebuie să vă faceţi griji, pentru că acesta poate fi un semn de accident vascular cerebral, mai ales dacă este pe o parte a corpului. De asemenea, dacă nu vă puteţi menţine echilibrul, vă simţiţi ameţit şi aveţi probleme cu mersul pe jos, s-ar putea să fi suferit un accident vascular cerebral. Cereţi ajutor dacă brusc nu puteţi vedea bine, aveţi o durere de cap, aveţi probleme de vorbire sau de înţelegere, recomandă medicul Jacob Teitelbaum, scrie CSID.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTelefoane si adrese utile
Articolul următorFILMUL ZILEI