La primele două licitaţii pentru spaţiile comerciale de la Hipodromul Ploieşti nu s-a prezentat nimeni! Nici la restaurant, nici la cafenea, la casa de pariuri nici atât. Doar un nebun ar putea să facă la Hipodrom activitate de pariuri, pe un domeniu care nu există, reamintim problemele de omologare a pistei, de credibilitate, ritmicitate, calitate etc. a curselor.
La Stadionul „Ilie Oană”, primul termen la spaţiile disponibile acolo a fost tot cu „lipsă succes”, iar conform legii, se va repeta licitaţia, cu o scădere a preţului de 25%.
Revenind la Hipodrom, cei 2000 de euro lunar pentru restaurant au ajuns la 1500, iar acum se vor duce către 1175 de euro, pasul trei, faptul că nimeni nu vrea să intre în această „combinaţie”, prin care activele primăriei să înceapă să producă şi altceva decât pierderi, salarii, cheltuieli, personal TESA, fiind un semnal important. Din nou, clar, s-ar justifica separarea bazelor sportive, a administrării acestora de activitatea sportivă a CSM. Care, e drept, acum nu prea există, dar, deja, se pitesc foarte mulţi în aceste… „baze sportive”, nejustificat, iar cheltuielile făcute acoperă bugetul destinat sportului în sine! Ploieştiul ar trebui să-şi pună ordine în infrastructură, cu un departament specializat pentru stadioane, săli, hipodrom şi, de asemenea, să facă sport! De performanţă! Separat, nu prin aceeaşi „struţo-cămilă” CSM-istă…

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVorbe intelepte
Articolul următorINFOMEDICA