FC Voluntari – echipă care nu joacă pe stadionul „Anghel Iordănescu”, ci la Ploieşti – a bătut echipa lui… Edi Iordănescu, fiul primului. Astra, care se antrenează în Ploieşti, dar joacă la Giurgiu, a fost oaspete pe „Ilie Oană”, unde Voluntariul a fost gazda unui meci care a reeditat finala Cupei României.
Voluntariul a bătut cu 3-1 şi, peste doar câteva zile, revine la Ploieşti, ca echipă oaspete, pentru … un fel de derbi bucureştean, cu Juventus Bucureşti, joc în care, însă, echipa unde cel mai bun jucător al echipei este ploieşteanul Marinescu va fi… echipă oaspete, pentru că „acasă” înseamnă şi pentru Juventus Bucureşti-Colentina, tot Ploieşti.
Ploieştenii nu se prea înghesuie la meciuri, aşteaptă să vadă „acasă” pe Petrolul şi, tocmai de aceea, ca să se evite discuţiile, peluza suporterilor la arena „Ilie Oană” rămâne închisă şi pentru Juventus şi pentru Voluntari. Luni seară au fost doar vreo 45 de bilete vândute, cu bani, la meciul dintre Voluntari şi Astra, plus aproximativ 300 de invitaţii împărţite prin cunoştinţe! Aşa cum spunea un coleg, echipe triste, fotbal trist… Şi ciudat!