Fost arbitru şi observator în cadrul Asociaţiei de Fotbal Prahova, Florinaş Piciu a trecut în nefiinţă, joi seară, la doar 62 de ani!
Foarte probabil că nu există om implicat în activitatea fotbalistică judeţeană care să nu-l fi cunoscut pe Florinaş Piciu, de peste 40 de ani acesta trecând prin toate etapele posibile din fotbalul prahovean – jucător, apoi, peste 20 de ani, arbitru şi imediat după aceea observator al AJF Prahova.
Acesta a primit, de altfel, după întreaga sa carieră, titlul de „Cel mai bun observator al AJF Prahova” la sfârşitul anului 2016, într-o ceremonie emoţionantă (la festivitatea de final de an a arbitrilor prahoveni), ţinând cont că printre premianţi s-a aflat şi fiul său – Laurenţiu
Piciu, de asemenea, unul dintre cei mai vechi arbitri din lotul CJA Prahova, iar al doilea fiu al celui trecut în nefiinţă, Gabriel, a fost, de asemenea, arbitru în lotul CJA, în ultima vreme dedicându-se arbitrajului în campionatul LMF.
Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Comisia Judeţeană a Arbitrilor Prahova – „Dr. Emil Vlaiculescu”, toţi cei care fac parte din fenomenul fotbalistic prahovean adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!