Clubul Sportiv Municipal Ploieşti s-a grăbit să anunţe că CS Dacia Martial Arts – organizatorul galei MMA “Colosseum Tournement” – va remedia daunele produse la arena “Ilie Oană” după evenimentul de sâmbăta trecută – dar, studiind un pic contractul nr. 37 din 36.02.2017, observăm lucruri foarte interesante!
Primul – sintagma “refacere gazon” nu a existat în actul respectiv! La art. 29 se vorbeşte de “tribună, căi de acces, vestiare, grupuri sanitare” nu şi de “GAZON”! Avem dreptate, domnule director Stoichiciu?
Apoi, un lucru şi mai interesant, la care Serviciul Financiar – Contabilitate, condus de “eminenţa sa” doamna Albu, ar trebui să ne răspundă dacă s-a făcut o suplimentare de tarif faţă de ceea ce era stipulat în contract? Asta pentru că respectivul act spunea că arena va fi închiriată în “intervalul orar 19-23”, cu doar două ore de nocturnă – în total 8620 de ron! Ori, sigur, la ora 1 noaptea, a zilei de DUMINICĂ, era concert în plină desfăşurare pe stadion! Sigur ştie asta şi domnul director, pentru că era în loja privată “de pe colţ” (avem şi alte amănunte, dar nu fac obiectul acestor rânduri!).
Deci, domnule Stoichiciu, doamna Albu, s-a apărat bunul Primăriei, banii CSM-ului cu o factură suplimentară, pentru cel puţin încă două ore? Aşteptăm dovada, căci aşa vă place dumneavoastră, cu dovezi !