Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale le reamintește fermierilor că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată, în cadrul Campaniei 2017, este data de 15 mai 2017. Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.
Potenţialior beneficiari ai sprijinului financiar li se recomandă să respecte programarea la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată sunt așteptați la Centrul județean/local APIA.
Pentru buna desfășurare a procesului de depunere a cererilor de plată la nivelul județului Prahova, specialiștii din cadrul Direcției pentru Agricultură Județene Prahova comunică în permanență cu fermierii și cu unitățile administrativ-teritoriale.
Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în acest weekend, respectiv în zilele de 6 – 7 mai, precum și în zilele de 13 –14 mai, sediile APIA județene/locale vor funcționa după programul de lucru normal, potrivit unui comunicat primit la redacţie sub semnătura ing. Daniela DRUGEA – director executiv adjunct.