Răzvan Burleanu şi-a schimbat „statusul” de pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal, după ce ne „lovise” cu… predictibilitatea în materie de fotbal, acum, acesta oferind o nouă „filosofie” în materie de … formă fără fond (sau invers). ”Știm că rezultatele durabile nu apar peste noapte, dar performanța de mâine nu poate fi prefigurată dacă nu rămânem împreună” – ne spune Burleanu, deşi, nu e clar cu cine trebuie “să rămânem împreună”…
Cu Daum? Am văzut ce poate Naţionala cu el! Cu insolvenţele din Liga I? Trăim în cel mai ciudat fotbal, în care este posibil chiar ca jucătorilor să li se ia înapoi salariile încasate, prin deciziii judecătoreşti, că aşa e “legea insolvenţei” (vezi cazul Voiculeţ – CFR Cluj). Cu ligile inferioare “blocate la pariuri”, din motive lesne de înţeles? Când ştii că nu mai retrogradează aproape nimeni, că echipele se retrag pe capete, ce să mai speri de la meciuri decât o… “cotă bună”? Iar exemplele pot continua.
Şi, totuşi, ne pregătim să “rămânem împreună”, dacă este să ne luăm după zvonuri “politice” şi după recesământul echipelor de juniori, futsal, fotbal feminin etc., afiliate la “foc automat”! Asta pentru că, în ziua alegerilor, FCSB (sau cum se va mai numi până atunci) = Petrosport, iar Dinamo va fi egală cu CSM Ploieşti!