Meciul Petrolului 52, la Brebu, nu a adus gazdelor numai un punct în clasament şi încasări bunicele pentru acest nivel (un bilet costând 5 ron), ci şi o amendă record pentru echipa din Brebu!
Astfel, pentru că la meciurile “lupilor”, Jandarmeria este cu toţi ochii pe stadioanele unde se joacă (aici este o altă discuţie, pentru că au fost meciuri, în judeţ, întrerupte, cu bătăi între spectatori, jucători etc, sau partide unde s-au aruncat multe obiecte sau petarde pe suprafaţa de joc, fără să ia cineva vreo măsură), la Brebu “organul” a notat că s-a aruncat o petardă în teren! Culmea, din sectorul gazdelor, deşi cei din Brebu susţin că, de fapt, s-ar fi aruncat… din drum, peste gard! Nu mai contează însă ce şi cum, “brebenei” sunt buni de plată, 3000 de ron, sumă care, să fim serioşi, pentru o echipă de Liga A Prahova echivalează cu plata baremurilor de arbitraj pentru jumătate din retur!
Şi, 100%, marea majoritate a echipelor din primul eşalon judeţean chiar se “roagă”, la propriu, ca Petrolul să plece din acest eşalon de amatori, unde, până acum câteva luni, era suficientă o batistă pe braţul unui bătrânel, care avea în cealaltă mână, uneori, o bere, ca să se joace meciul!